Hiçbir zaman yeni yıla özel bir şekilde girmedim. Benim için özel bir gün yok; veya her günüm özel. Doğum günlerinde veya başka günlerde insanlara fazladan iyi davranmaya inanmıyorum. Bence değer verdiği insanlara her zaman iyi davranmaya dikkat etmeli insan. Sevdiklerini telefonla aramalı, hal hatır sormalı en azından ve bir problemde yardım eli uzatmalı.

Bununla birlikte bu son yılbaşı arkadaşların denk gelmesi ile birlikte daha da güzel geçti. Amatör grupları çok seviyorum, stüdyoda kaydedilen ve bana yapay gelen kayıtlardan çok daha zevkliler çünkü olayın içerisinde sen de yer alıyorsun. Duyduğun bir sesin nasıl çıktığını "yapılırken" görmek ve insanların buna tepkilerini izlemek çok güzel. Zaten ben bir "insan gözlemleyicisi"yim.


Kohei-san yıllarca piyano dersi alıp bize bir parça çalmaman çok ayıp :P

Gitarda Reşit.





Ve Ferhat.

Fotoğraflarda ışık farkları yer aldığında parlak noktalar oluyor, bunun ismi İngilizce'de flare. Bazıları bunları beğenmeseler de bence fotoğrafı güzelleştiriyorlar.



Hiromi-san at the keyboard.





Kohei, Ferhat, Reşit, Can, Melike ve Hiromi'ye Teşekkürler.

Not: 2. ve 3. fotoğrafları ben çekmemiş olabilirim :) Can bir ara makineyi elimden almıştı onun kareleri olabilir. Her durumda güzel fotoğraflar.